Veelgestelde vragen

 

Glazen schuifwand

 

Hoe bestel ik de juiste hoogte?

Wanneer de veranda een hoogte heeft tussen de 1,97 en 2,7 meter zijn onze schuifwanden toe te passen. Door de dagmaat op te meten bepaal je de juiste hoogte van het glas. Dit is de hoogte vanaf de bovenkant van de tegel tot de onderkant van de balk. Is dat bijvoorbeeld 242 centimeter dan kies je  de hoogte: ‘242 – 246 Glasmaat 235’

Wat wordt bedoeld met overlap?

Glaspanelen overlappen elkaar . Dit is nodig om de glazen schuifwand af te sluiten. Een mooie overlap kan altijd worden bereikt. Je kunt namelijk kiezen uit wel 4 glasbreedtes, de keuzemogelijkheden: 90cm, 98cm en 103cm.

Hoe reken ik de overlap van de glaspanelen uit?

Door het aantal glaspanelen te vermenigvuldigen met de breedte van het glaspaneel kun je de overlap uitrekenen. Voorbeeld: 5x90cm glaspaneel is 450cm. Stel dat de opening 430cm is, dan is de som als volgt: 450cm – 430cm = 20cm blijft er over. Vervolgens deel je die 20cm door het aantal glaspanelen -1. Conclusie: 20cm / 4 = 5cm overlap per paneel.

Kan ik een glazen schuifwand zelf monteren?

De glazen schuifwand wordt als gebruiksvriendelijk bouwpakket geleverd. Deze is prima zelf te monteren. bekijk onze montage filmpje als instructie.

Zijn U profielen inbegrepen?

Ja, wij leveren alle schuifwanden met U-profiel of ook wel genoemd glasopvang.

Heb ik een funderingskoker nodig?

Belangrijk voor het plaatsen van glazen schuifwanden is een stabiele en rechte fundering. Twijfel je over de ondergrond, kies dan zeker voor een funderingskoker. Dit zorgt namelijk voor een stevige fundering die waterpas is. Deze funderingskoker kan je onder andere vastzetten met snelbeton.

Welke kleuren zijn leverbaar?

Onze glasschuifwanden zijn hoogwaardig mat gecoat: Zwart RAL 9005, Antraciet RAL 7016 en RAL 9001 Creme wit

Is het glas veilig?

Jazeker, wij leveren gehard veiligheidsglas van 10 millimeter dik.

Kan ik een offerte opvragen?

We maken graag een offerte op maat voor je glazen schuifwanden. Wanneer je een mail stuurt naar info@SeraGlass.nl kun je foto’s toevoegen van de situatie bij jou thuis. Stuur je aanvraag zo compleet mogelijk met de afmetingen en gewenste kleur. Wanneer je deze informatie meestuurt gaan wij inhoudelijk snel op jouw offerte aanvraag in.

Bezorging

Wat zijn de verzendkosten?

Al onze producten leveren wij bij jou thuis. Hiervoor rekenen we geen meerprijs! Wel zo handig.

Hoe gaat de levering in zijn werk?

Onze schuifwanden worden geleverd door onze vaste koerier. Om kosten te besparen komt de koerier alleen, een handje helpen is daarom nodig. Wij bellen je een aantal dagen van te voren zodat jij weet hoe laat je de koerier kan verwachten.

Kan ik het glas opslaan?

Het is belangrijk dat je een goede plek hebt om de glaswanden op te slaan. Glas mag niet vlak neergelegd worden!

Betaling

iDeal

De gemakkelijkste manier om te betalen is via iDeal. Betalen via iDeal is snel, gemakkelijk en veilig.

PIN

Graag achteraf betalen? Bij het afleveren betaal je direct aan onze bezorger.  Bij   montage betaal je met PIN aan onze monteurs. Handig!

Factuur (Alleen voor zakelijke klanten)

Je ontvangt van ons een factuur met betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling verwerken wij je order zo snel mogelijk. Het verwerken van de bankoverschrijving duurt mogelijk een aantal dagen.

Contant

Graag achteraf betalen? Bij het afleveren betaal je direct aan onze bezorger.

Bij montage betaal je dan ook achteraf. Handig!