Leverbeleid

Al onze producten worden geleverd door de hele benelux

Zodra wij van het transportbedrijf de definitieve leverdatum ontvangen (wij krijgen vaak eerder een richtlijn die nog wel eens wil afwijken) dan wordt je telefonisch of per mail van deze datum op de hoogte gesteld.
Mocht deze dag niet uitkomen? Dan vervalt de afgesproken levertijd en wordt er een nieuwe datum ingepland. Wij leveren natuurlijk door heel Nederland, dus afhankelijk van je woonplaats, kan de levertijd iets toenemen.

Wij geven enkel aan op welke dag de order bezorgt wordt, wij kunnen hiervoor helaas geen specifiek tijdsvenster geven dan tussen 09:00/17:00.
Dit heeft te maken met weer- en verkeersomstandigheden waar wij geen invloed op hebben. Het kan altijd zijn dat er wegens onvoorzienbare omstandigheden een bezorging niet voltooid wordt op de afgesproken dag.

Wij leveren enkel tot waar de transporteur met de bus of platenkar kan komen, hier moet voldoende beweegruimte zijn om met de profielen te lopen. Houd er rekening mee dat alle profielen over de gehele lengte uit één stuk worden geleverd. (bijv. 5-rail = 5 meter)
Wanneer de situatie niet aan de bovenstaande eis voldoet, dan zullen wij de bestelling niet lossen. Neem bij twijfel over uw situatie, altijd contact met ons op.

Bij levering moet er altijd een persoon aanwezig zijn om de chauffeur te helpen met uitladen, er is geen bijrijder aanwezig.

Wanneer er niemand aanwezig is, dan worden de materialen niet afgeleverd en dan zal er een nieuw aflevermoment ingepland worden. Wij leveren geen producten bij de buren, behalve als dit op voorhand nadrukkelijk aangegeven is.

Zorg dat je voor de aflevering een bok of houten latjes klaar hebt liggen om de glaspanelen op te plaatsen. Wanneer je hier niet voor zorgt, dragen wij ook geen verantwoordelijkheid voor eventuele beschadigingen.

Zorg altijd voor voldoende plek om de producten neer te zetten, dit zorgt er voor dat de bezorging zo soepel mogelijk zal verlopen.

Bij aflevering dient er getekend te worden door een bevoegd persoon, dit is puur voor het in ontvangst nemen van de materialen. Dit zorgt niet voor extra verplichtingen of garanties.
De persoon die de afleverbon ondertekent is verantwoordelijk voor het controleren van de producten.

De glasplaten mogen nooit liggend gedragen of neergelegd worden, dit is erg gevaarlijk en zal zeer waarschijnlijk resulteren in het springen van het glas.

Makkelijker wordt het niet!