Glazen schuifwanden

Met een glazen schuifwand (ook wel glazen schuifpui of glasschuifwand) kunt u het gehele jaar door genieten van uw veranda of overdekte terras. Dankzij de glazen wanden heeft u geen last van wind of regen. Zo kunt u ook in de herfst en winter lekker vertoeven in uw tuinkamer.

Dankzij het glas wordt het buitenleven toch nog een beetje naar binnen gehaald, met de kleurrijke herfstbladeren of de sneeuwvlokken dwarrelend om u heen. Mocht het prachtig weer worden, dan schuift u de glazen schuifwanden lekker open om de warme zonnestralen op uw gezicht te voelen. Wanneer u merkt dat het wat frisser wordt, schuift u één of meerdere wanden gewoon weer dicht. Ideaal, toch?

Glazen schuifwanden zijn niet alleen heel erg handig, ze vormen ook nog eens een prachtig aanzicht. De combinatie van glas met hoogwaardig aluminium creëert een luxe uitstraling. Wilt u ook graag een tuinkamer met glazen schuifwanden, vraag dan gelijk een offerte aan. Dit jaar kunt u nog profiteren van lage prijzen.

De voordelen van glazen schuifwanden van Sera Glass

Bij Sera Glass bieden wij glazen schuifwanden voor veranda’s en terrassen op maat aan. Onze schuifwanden zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een aantal grote voordelen:

Geschikt voor vrijwel alle overkappingen

Onze glazen schuifwanden kunnen geplaatst worden onder allerlei soorten overkappingen zoals veranda’s, tuinhuizen, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om binnenshuis glazen schuifwanden te plaatsen.

Veilig, sterk glas

Wij leveren gehard veiligheidsglas van 10 millimeter dik. Dit is zeer veilig en zal niet snel breken.

Makkelijk uitschuifbaar

Dankzij het handige railsysteem van de glazen schuifwand zijn de glazen panelen in één eenvoudige beweging te openen en sluiten. Dit komt onder andere door de lage onderrail en de vele wielen per wanddeel.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Onze glasschuifwanden worden hoogwaardig mat gecoat en zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk Zwart RAL 9005, Antraciet RAL 7016 en RAL 9001 Crème.

Verkrijgbaar in diverse maten

Uiteraard zijn de glazen schuifwanden ook in diverse maten verkrijgbaar. Zo leveren wij de wanden in 13 verschillende hoogtes.

Geleverd met handvatten en U-profiel

Wij kunnen onze schuifwanden leveren met diverse extra’s zoals handvatten en U-profiel, ook wel glasopvang genoemd.

Glazen schuifwand plaatsen

Onze glazen schuifwanden zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. Wij leveren de glazen schuifwand namelijk als een zeer gebruiksvriendelijk bouwpakket. Niet voor niets kiest 95% van onze klanten ervoor om het monteren van de glasschuifwanden helemaal zelf te doen. In onze instructievideo kunt u precies zien hoe de glazen schuifwanden geplaatst moeten worden. Bij het plaatsen van de panelen is het vooral belangrijk dat er een stabiele en rechte fundering is. Mocht u twijfelen over de ondergrond, dan raden wij u een funderingskoker aan. Deze kan worden vastgezet en zorgt voor een stevige fundering die waterpas is.

Bent u niet zo technisch aangelegd of heeft u simpelweg geen zin of tijd om de railsystemen en glazen schuifwanden zelf te plaatsen? Dan kunt u er ook voor kiezen om dit werk aan ons uit te besteden! Voor een meerprijs komen wij de glazen schuifpuien bij u thuis installeren. Deze dienst bieden wij aan in heel Nederland. Het maakt dus niet uit of u in Limburg, Friesland of Zeeland woont – wij komen graag bij u langs om de panelen te komen plaatsen.

Ideeën opdoen voor een glazen schuifwand op maat

Weet u nog niet zo goed wat voor soort glazen schuifwand u wilt? Vindt u het lastig om te bepalen welke tint glas u wilt of weet u niet zo goed welke kleur frame u moet kiezen? Kijk dan eens rustig rond op onze inspiratiepagina. Hier vindt u verschillende projecten die wij al hebben uitgevoerd. Wellicht springt er een bij u in het oog die u ook graag bij u thuis zou willen. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom in Veldhoven. Wij kunnen u dan verschillende producten laten zien en adviseren welke glazen schuifwand het beste aansluit op uw wensen. Om langs te komen in onze showroom is het wel nodig om vooraf even een afspraak te maken. Vervolgens verwelkomen wij u graag met een kop koffie en kunnen we samen ideeën bespreken voor uw glazen schuifwand op maat.

Waarom een glazen schuifwand kopen bij Sera Glass?

Bij Sera Glass staan kwaliteit, veiligheid en maatwerk op de eerste plaats. Wij streven ernaar de beste kwaliteit en service te bieden tegen een voordelige prijs. Hierdoor mogen wij ons ook al ruim 10 jaar specialist noemen in het plaatsen en vervangen van glazen schuifwanden. Een aantal andere redenen om te kiezen voor Sera Glass zijn:

  1. 5 jaar garantie op de glazen schuifwanden;
  2. 5 Jaar garantie op lekkage overkapping;
  3. Wij leveren en plaatsen schuifpuien door heel Nederland en België;
  4. Snelle levering. Vandaag besteld is volgende werkdag in huis. Eventueel gewenste montage kan plaatsvinden binnen 2 weken;
  5. Verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder iDEAL, contant en achteraf betalen.
  6. Bij problemen zorgen wij voor een kosteloze reparatie;
  7. Eigen fabriek en montagedienst;
  8. Offerteprijs is totaalprijs (geen onvoorziene kosten achteraf).

Wat kost een glazen schuifwand?

Bent u geïnteresseerd in een glazen schuifwand op maat voor uw veranda of overkapping en wilt u weten hoeveel dit gaat kosten? Ga dan naar onze offerte-pagina en vul uw gegevens en voorkeuren in. Dit duurt slechts enkele minuten. Vervolgens krijgt u binnen 2 werkdagen een voorstel op maat van ons.