Glazen schuifwand Valkenswaard

Zoekt u glazen schuifwanden voor onder uw overkapping in Valkenswaard? Dan bent u op de juiste plek beland. Sera Glass heeft namelijk een groot aanbod aan glazen schuifwanden. Al onze schuifwanden zijn van een uitstekende kwaliteit en worden geleverd met een garantie van 5 jaar. Het 10 millimeter dikke, geharde veiligheidsglas doorstaat weer en wind, maar mocht er zich een keer een lekkage of een ander probleem voordoen, dan komen we gelijk bij u langs om dit probleem te verhelpen. U bent bij ons dus verzekerd van een veilige en slimme aankoop. Lees snel verder waarom u glazen schuifwanden bij Sera Glass moet aanschaffen.

Onze glazen schuifwanden – de voordelen op een rijtje

Sera Glass biedt hoogwaardige glazen schuifwanden in Valkenswaard aan voor lage prijzen. Naast dat deze schuifpuien zeer stevig en sterk zijn en worden geleverd met 5 jaar garantie, kunt u bij de aankoop van de puien ook profiteren van de volgende voordelen:

Via een simpele beweging te openen

De glazen schuifwanden hebben een handig railsysteem, waardoor de wanden zeer gemakkelijk in en uit te schuiven zijn. Al met één simpele beweging kunt u naar buiten en binnen lopen.

Geschikt voor diverse overkappingen

Wij leveren en plaatsen glazen schuifwanden in Valkenswaard voor allerlei soorten overkappingen. Dus heeft u bijvoorbeeld een terras of een veranda? Dan vormen glazen schuifwanden een perfecte aanvulling hierop.

Verkrijgbaar in drie prachtige kleuren

Uiteraard is ook de stijl van de glasschuifwanden belangrijk. De glazen schuifwanden moeten immers op uw woning in Valkenswaard aansluiten. Om die reden kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren. Gaat u voor modern zwart, stoer antraciet of klassiek crème?

Keuze om extra’s bij te bestellen

Wanneer u schuifwanden bij ons koopt, kunt u er gelijk voor kiezen om een U-profiel (oftewel glasopvang), handvatten en andere extra’s mee te bestellen.

Glazen schuifwand plaatsen in Valkenswaard

Onze glazen schuifwanden worden geleverd als een gebruiksvriendelijk bouwpakket. Hierdoor is het vrij simpel om de glazen schuifwanden zelf bij u in Valkenswaard te plaatsen. In de uitgebreide instructievideo op onze website worden alle stappen van het plaatsingsproces uitgelegd. Als u een paar handige mensen in de familie- of vriendenkring heeft, dan kunt u dus gemakkelijk zelf aan de slag gaan. Wilt u liever dat het plaatsen van de wanden wordt gedaan door een professional, zodat alles snel en nauwkeurig gedaan wordt? Dan kunt u ervoor kiezen om de glazen schuifwanden door ons in Valkenswaard te laten plaatsen.

Wat is de prijs van glazen schuifwanden in Valkenswaard?

De prijs van de glazen schuifwanden hangt af van een aantal factoren, zoals het gewenste glas, het formaat van de wanden en de keuze om wel of niet zelf de wanden te plaatsen. Wilt u een overzicht krijgen van het totale kostenplaatje? Dan nodigen we u uit om de offerte-aanvraag op onze website in te dienen. Nadat u uw wensen en gegevens heeft doorgegeven, gaan wij een berekening maken van de totale kosten. Uiterlijk 2 werkdagen na de aanvraag, ontvangt u van ons de offerte en het voorstel van de glazen schuifwanden voor bij u in Valkenswaard.

Hoe bestel ik mijn glazen schuifwand?

Bent u klaar om het hele jaar door te genieten van uw terras en tuin en wilt u graag glazen schuifwanden in Valkenswaard bestellen? Volg dan de volgende stappen:

Selecteer het gewenste glas

Op onze website vindt u een groot aanbod aan schuifwanden met helder glas en met getint glas. Wilt u een ruimte creëren waarbij u echt het buitenleven meekrijgt, ga dan voor het heldere glas. Prefereert u wat meer privacy, dan is het getinte glas misschien meer geschikt voor u.

Kies een kleur voor het frame

Vervolgens is het de taak om een kleur te kiezen voor de boven- en onderrails. Ga voor een kleur die mooi past bij uw dak.

Geef de juiste hoogte in

Neem de hoogtematen links, in het midden en rechts van de opening op en controleer of deze maten binnen de werkhoogte vallen. Gebruik ons ​​formulier om de juiste meetresultaten te krijgen. Twijfelt u over de juiste hoogte, neem dan even contact met ons op.

Kies eventuele extra’s

Heeft u een mooie glazen schuifwand voor uw overkapping in Valkenswaard uitgezocht? Dan kunt u deze eventueel nog aanvullen met extra opties en details. Zo kunt u kiezen voor glasopvang, een funderingsbalk, tochtstrippen, meenemers, deurgreep handvaten, een verlengstuk en een slotsysteem. Ook bij twijfel hierover kunt u contact met ons opnemen. Kies tot slot of u de schuifwanden zelf wilt installeren of dat u dit werk liever aan ons overlaat.

Plaats uw bestelling

Als u alle keuze-opties heeft aangeklikt, kunt u de glazen puien toevoegen aan uw winkelwagen. Controleer nog even of alle voorkeuren (inclusief de hoogtes) goed zijn ingevoerd en of alle benodigde accessoires zijn toegevoegd. Vervolgens kunt u doorgaan naar het afrekenmenu. Hier voert u uw adresgegevens in en kunt u de bestelling voltooien. Betaling gaat middels verschillende opties zoals iDEAL of Klarna.

Levering

Zodra de bestelling geplaatst is, zullen wij contact met u opnemen om een geschikte leveringsdatum af te spreken. Wij pakken alle materialen zorgvuldig in met luchtkussenfolie en komen deze gratis afleveren bij u thuis. Zorg ervoor dat u op de afgesproken datum een plek vrij heeft in de tuin om de schuifwanden uit te stallen.

Tijd om te gaan genieten van uw fijne buitenruimte met glazen schuifwanden in Valkenswaard!