Glazen schuifwand Nuenen

Zou u graag glazen schuifwanden voor uw overkapping in Nuenen willen? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij leveren en plaatsen namelijk hoogwaardige glazen schuifwanden in Nuenen en de rest van Nederland. In ons aanbod vindt u schuifwanden van diverse soorten en maten. Zo hebben wij schuifwanden met helder glas en getint glas. Ook heeft u de keuze uit een modern zwart, een stoer antraciet of een stijlvol crèmekleurig frame. Weet u nog niet precies wat voor soort schuifwanden u wilt, kijk dan eens rond in ons portfolio om inspiratie op te doen of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Uiteraard staan wij altijd klaar voor advies en hulp. Heeft u wel al een duidelijk beeld van hoe de glazen schuifwanden in Nuenen eruit moeten komen te zien, dan kun u gelijk een offerte aanvragen of uw bestelling plaatsen, om zo snel mogelijk van uw schuifwanden te kunnen profiteren.

Haal het buitenleven naar binnen

Bent u een echt buitenmens en wilt u het liefste het hele jaar door genieten van uw terras of tuin? Glazen schuifwanden maken het mogelijk. Door glazen schuifwanden te plaatsen onder uw overkapping in Nuenen, kunt u ook bij herfst- of winterweer het buitenleven meekrijgen. Dankzij de glazen wanden heeft u namelijk geen last van wind, regen of sneeuw, maar heeft u wel de mogelijkheid om lekker naar buiten te kijken en de omgeving in u op te nemen. Terwijl u onder de warme overkapping geniet van een goed boek of een warme chocomel, ziet u de kleurrijke herfstbladeren om u heen dwarrelen of dat lieve eekhoorntje op en neer rennen in de boom.

Glazen schuifwanden geven u heel veel flexibiliteit. Zodra het aangename lenteweer weer in aantocht is, zet u één of meerdere puien open om te genieten van de eerste zonnestralen en het geluid van de fluitende vogeltjes. Is het echt heerlijk weer, dan schuift u gelijk alle glazen schuifwanden open, zodat u in Nuenen echt weer dat terras-gevoel heeft en volop kunt genieten van het buitenleven.

5 jaar garantie

De glazen schuifwanden die wij in Nuenen leveren, zijn vervaardigd uit 10 millimeter dik, gehard veiligheidsglas van uitstekende kwaliteit. De schuifwanden zijn dus goed bestand tegen weer en wind. Mocht er toch een keer een lekkage voorkomen of mocht er zich een ander probleem voordoen, dan komen wij graag gelijk bij u langs om dit probleem kosteloos op te lossen. Wij hebben klantenservice namelijk hoog in het vaandel staan en de glazen schuifwanden worden in Nuenen standaard geleverd met een garantie van 5 jaar. Zo bent u verzekerd van een aankoop waar u nog lang plezier van zult hebben.

Waarom glazen schuifwanden van Sera Glass?

Naast dat onze schuifpuien worden geleverd met een garantie van 5 jaar, zijn er nog meer redenen om via Sera Glass uw glazen schuifwanden te bestellen. De belangrijkste reden is dat bij ons veiligheid, maatwerk en kwaliteit op de eerste plaats staan. Bij ons kunt u uitgaan van hoogwaardige kwaliteit en service tegen een voordelige prijs. Niet voor niets zijn wij al meer dan 10 jaar specialist in het leveren, plaatsen en vervangen van glazen schuifwanden door heel Nederland en België.

Onze glazen schuifwanden zijn geschikt voor vrijwel alle overkappingen. Heeft u bijvoorbeeld een terras of veranda in Nuenen? Dan kunnen glazen schuifwanden hier een mooie aanvulling op vormen. Samen maken wij een plan op maat met de juiste maten en kleuren, zodat alles perfect aansluit op uw woning. Het fijne aan onze glazen schuifwanden is dat ze te openen en sluiten zijn met slechts één simpele beweging. Door de lage onderrail en de vele wielen per wanddeel bent u binnen no-time binnen of buiten.

Sera Glass streeft ook altijd naar een snelle levering. Wanneer u vandaag de glazen schuifwanden bestelt, worden ze al morgen in Nuenen bij u thuis geleverd. Er wordt geen meerprijs gerekend voor verzending van de producten. Kiest u ervoor om het plaatsen van de schuifwanden door ons te laten doen, dan bedraagt de wachttijd ongeveer één tot twee weken.

Zelf glazen schuifwand in Nuenen plaatsen

Het is dus mogelijk om de installatie van de glazen schuifwanden volledig aan ons over te laten. Wij zorgen er dan voor dat deze snel en vakkundig worden geplaatst onder uw overkapping. Maar het is ook mogelijk om de puien zelf te installeren. Onze glazen schuifwanden worden namelijk in Nuenen afgeleverd als een compleet, gebruiksvriendelijk bouwpakket. Bovendien staat op onze website een uitgebreide instructievideo waarin alle stappen van het plaatsen op een duidelijke manier worden uitgelegd. Als u ook maar een beetje handig bent of handige mensen in uw kring heeft, dan zijn de puien prima zelf te plaatsen.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat de glazen schuifwanden naar keuze kosten mét of zonder installatie? Vraag dan gelijk een offerte aan via de website. In deze aanvraag geeft u de maten en voorkeuren door, waarna wij meteen aan de slag gaan om een voorstel op maat te maken. Uiterlijk twee werkdagen na de aanvraag ontvangt u de offerte.