Glazen schuifwanden Helmond

Met glazen schuifwanden kunt u ervoor zorgen dat u het gehele jaar door kunt genieten van uw overkapping. Zoekt u kwalitatieve glazen schuifwanden voor uw overkapping in Helmond? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden namelijk glazen schuifwanden van zeer goede kwaliteit aan, in diverse maten en kleuren. Wat dacht u van een heldere of donkere glazen schuifwand met een zwart, antraciet of crèmekleurig frame? Bekijk eens rustig alle opties op onze website en neem eens een kijkje in ons portfolio om inspiratie op te doen.

5 jaar garantie

Al onze glazen schuifwanden worden in Helmond geleverd met een garantie van 5 jaar. U bent dus verzekerd van een slimme aankoop. Als er een keer een lekkage plaatsvindt of als er zich een keer een ander probleem mocht voordoen, dan kunt u ons bellen om de glazen schuifwanden in Helmond kosteloos te komen repareren. Wij staan klaar om het probleem gelijk op te lossen, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw zen-paradijsje.

Kiezen voor helder glas of getint glas?

Wij bieden zowel glazen schuifwanden met getint glas als met helder glas aan om uw veranda water- en windvrij te maken. Beide opties hebben zo hun eigen voordelen. De voornaamste voordelen van schuifwanden met helder glas is dat ze een maximaal doorzicht bieden. Het open effect van uw veranda blijft behouden en u krijgt veel mee van het buitenleven. Veel mensen vinden helder glas ook de meest natuurlijke uitstraling hebben. Helder glas past mooi bij vrijwel iedere woning.

Maar ook getint glas heeft zo zijn voordelen. Waarom is getint glas een goed idee voor uw glazen schuifwanden in Helmond? Getint glas biedt veel meer privacy dan helder glas. Door getint glas langs uw overkapping te plaatsen, creëert u een plekje dat wordt afgeschermd van de buitenwereld. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er iemand meekijkt met wat u aan het doen bent. Ook de kans op inbraak is minder. Inbrekers krijgen namelijk niet de kans om te zien of er waardevolle spullen zoals een laptop of grote tv onder de overkapping bevinden. Tot slot heeft donker glas ook het voordeel dat het een moderne en stijlvolle afwerking vormt bij hedendaagse huizen.

Overige keuzemogelijkheden voor uw glazen schuifwanden in Helmond

Als u glazen schuifwanden in Helmond gaat bestellen, dan krijgt u de keuze om een aantal opties extra bij te bestellen. We nemen u kort mee in de keuzemogelijkheden.

Glasopvang

Als u glasopvang mee bestelt, dan krijgt u folie-achtige U-profielen bij de glazen schuifwanden in Helmond geleverd. Deze U-profielen beschermen de glazen schuifwanden wanneer deze tegen een muur of staander worden aangezet. Zo beschermt u uw puien optimaal tegen beschadigingen.

Funderingsbalk

Een tweede optie die u kunt bijbestellen is een funderingsbalk. Funderingsbalken bieden een stevige ondersteuning voor de glazen puien en zorgen ervoor dat de grond goed waterpas ligt. Het is zeer raadzaam om een funderingsbalk te gebruiken, indien het mogelijk is om het tegelwerk van uw terras te verwijderen. De funderingsbalk kan worden ingesteld over de gehele lengte van het onderprofiel.

Tochtstrippen

Ook tochtstrippen zijn een zeer handige toevoeging voor uw glazen schuifwanden in Helmond. Met deze strippen kunt u er namelijk voor zorgen dat er geen regen, wind of vuil tussen de kleine openingen van de panelen naar binnen kan komen.

Meenemers

Wilt uw glazen schuifwanden in Helmond graag allemaal in een keer kunnen openen en sluiten? Zodat u binnen een simpele beweging een open effect kan creëren onder uw overkapping? Dit wordt mogelijk wanneer u een aantal meenemers laat plaatsen bij de schuifwanden. Dankzij het meeneemsysteem kunt u via een beweging aan één handvat gelijk alle panelen ‘meenemen’.

Slotsysteem

Als de ruimte onder uw overkapping verbonden is met een niet afgesloten leefruimte, dan raden we u aan om ook een slotsysteem bij uw glazen schuifwanden te bestellen. Deze bestaat uit een degelijk S-profiel, een sleutel en schroeven. Met dit slotsysteem kunt u er zeker van te zijn dat niemand meer ongewenst uw huis betreedt.

Montage

De laatste extra keuzemogelijkheid is om de glazen schuifwanden te laten installeren door de professionals van Sera Glass. Dit bespaart u tijd en moeite. Maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de glazen schuifwanden zelf te installeren. In onze montage-instructievideo wordt alles in simpele stappen uitgelegd.

Levering van de glazen schuifwanden in Helmond

Zodra u uw favoriete glazen schuifwanden en de eventuele extra opties heeft besteld, nemen wij contact met u op om te bespreken op welke datum wij de schuifwanden bij u kunnen leveren. De levering is gratis en wij pakken alle schuifwanden zorgvuldig in met luchtkussenfolie.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat de glazen schuifwanden voor bij u in Helmond gaan kosten? Vraag dan meteen een offerte aan. Nadat u de gewenste maten en opties heeft doorgegeven, maken wij een voorstel op maat voor u. Deze ontvangt u al binnen twee werkdagen na aanvraag van u de offerte.