Glazen schuifwanden Geldrop

Overweegt u om glazen schuifwanden voor uw uitbouw in Geldrop aan te schaffen? En wilt u hier graag meer informatie over hebben? Dan bent u op de juiste plek beland. Als specialist in het plaatsen en vervangen van glazen schuifwanden, vertellen wij u graag meer over de voordelen van glazen schuifwanden voor uw woning in Geldrop. Ook geven wij u inzicht in de verschillende extra opties die Sera Glass biedt bij de aankoop van glazen schuifwanden.

Voordelen van glazen schuifwanden bij u in Geldrop

In de huidige wereld met files, werkdruk, overbevolking en bijkomende stress vinden we het vaak lastig om te ontspannen. Waar kunnen we nu echt ons hoofd leeg maken en tot rust komen? Juist ja, in de natuur. Veel mensen creëren hun eigen zen plek in de tuin. Dit is voor velen een plek om te relaxen en nieuwe energie op te doen. Maar dit regenachtige en koude kikkerlandje maakt het niet altijd aangenaam om in de tuin te zitten. Zo’n 120 tot 155 dagen per jaar krijgen we te maken met regen. Regen kunt u natuurlijk oplossen met een overkapping of veranda, maar dan heeft u natuurlijk nog steeds te maken met wind en kou.

Door uw overkapping aan te vullen met glazen schuifwanden, kunt u in Geldrop het hele jaar door van uw veranda genieten. De glazen wanden zorgen ervoor dat u vrijwel geen last meer heeft van razende stormen en koude temperaturen en zelfs in de winter iets meekrijgt van het buitenleven. Terwijl u gemoedelijk tegen de glazen schuifwand in Geldrop aanzit met een wollen dekentje en een dampend hete thee, bemerkt u de dwarrelende sneeuwvlokken die om u heen neerdwalen en krijgt u het echte ‘winter wonder gevoel’.

Glazen schuifwanden personaliseren

Klinkt dat buitenleven naar binnen halen wel erg aantrekkelijk? Bekijk dan eens het portfolio van Sera Glass om inspiratie op te doen voor glazen schuifwanden in Geldrop. Sera Glass heeft een uitgebreid aanbod aan glazen schuifwanden in allerlei kleuren en soorten. Gaat uw voorkeur naar glazen schuifwanden met getint glas of met helder glas? En heeft u het liefst een zwart, antraciet of crèmekleurig frame? Wij geven u de mogelijkheid om uw glazen schuifwanden voor uw overkapping in Geldrop volledig naar eigen wens aan te passen.

Veilig en handig

Een andere reden om te kiezen voor glazen puien van Sera Glass, is dat onze glaswanden van een uitstekende kwaliteit zijn. Ze zijn namelijk gemaakt van 10 millimeter dik, gehard veiligheidsglas. Dit maakt ze zeer stevig en dus veilig. Daarnaast zijn al onze schuifwanden in Geldrop zeer eenvoudig te openen en sluiten. In combinatie met een meeneemsysteem kunt u zelfs alle wanden tegelijk openen via één simpele beweging.

5 jaar garantie

De glazen schuifwanden die wij in Geldrop leveren, hebben allemaal een garantie van 5 jaar. Wanneer er zich in deze 5 jaar een probleem mocht voordoen met de wanden, dan kunt u altijd bij ons aankloppen voor reparatiewerkzaamheden. Wij komen dan graag naar u in Geldrop om de glazen schuifwanden gratis te repareren of indien nodig te vervangen. Bij Sera Glass bent u dus hoe dan ook verzekerd van een slimme aankoop.

Extra mogelijkheden voor uw glazen schuifwand

Als u via onze website glazen puien bestelt, heeft u de keuze uit verschillende toevoegingen om het gebruik van de glazen schuifwanden in Geldrop zo makkelijk en optimaal mogelijk te maken.

Tochtstrippen

Er zal altijd een kleine opening blijven tussen de verschillende glazen schuifwanden. Als u deze openingen optimaal wilt dichten, om ervoor te zorgen dat er helemaal geen wind, regen of vuiligheid meer naar binnen komt, raden wij u aan om tochtstrippen te gebruiken.

Deurgrepen

Ook is het raadzaam om op meerdere glazen schuifwanden van uw afscherming in Geldrop een deurgreep te plaatsen. Zo kunt u de puien eenvoudig open en dicht maken zonder dat er vetvlekken ontstaan en hoeft u niet elke week een sopje te maken voor de panelen.

Meenemers

Wilt u het liefst alle schuifwanden in één keer samen openen? Kies er dan voor om een aantal meenemers te plaatsen. Dankzij een degelijk meeneemsysteem kunt u de glazen schuifwanden in Geldrop allemaal in een keer ‘meenemen’ bij het openen en sluiten. U hoeft in dit geval dan ook maar één deurgreep handvat aan te schaffen.

Slot

Een andere optie die u kunt meestellen bij uw glazen schuifwanden is een degelijk slotsysteem. Bij ons slotsysteem hoort een S-profiel, een sleutel en schroeven. Nadat u dit slotsysteem heeft geïnstalleerd, kunt u er zeker van zijn dat er niemand meer ongewenst uw huis kan betreden via uw pui.

Wat is de prijs van glazen schuifwanden in Geldrop?

Wilt u graag een overzicht krijgen van de totale kosten van de glazen schuifwanden en de gewenste extra opties? Vraag dan een offerte aan via onze website. Wanneer u uw gegevens en wensen aan ons doorgeeft, gaan wij aan de slag om een voorstel op maat te maken. Al binnen 2 werkdagen ontvangt u dit voorstel en de bijbehorende prijs.